JL AUDIO M3 Series Marine Speaker 7.7 inch - 19.6cm


Omschrijving:

3 Marine-coaxiale luidsprekers van 7,7 inch (70 W, 4 Ω) - Glanzend wit klassiek rooster.

Speciaal ontworpen en gebouwd voor echte natte toepassingen, leveren M3 coaxiale systemen uitstekende prestaties met maximale prestaties.

Het oversized 7,7-inch ontwerp van de M3-770X resulteert in een verhoogde efficientie (meer output voor een bepaalde hoeveelheid vermogen). Dit geeft hen de mogelijkheid om luider en helderder te spelen bij hoge volumes dan kleinere luidsprekers.

Het woofer-ontwerp is geoptimaliseerd om te werken met een grote hoeveelheid lucht erachter (minimaal 2 cu. Ft. - 57 l). Het gebruik van dit coaxiale systeem in minder ruimte zal de prestaties van de lage frequentie nadelig beinvloeden.

Een pure zijden dome-tweeter van 0,75 inch, speciaal behandeld om het mariene milieu te weerstaan, zorgt voor de hoogfrequentietaken. Zijde is gekozen vanwege zijn lichtheid, uitstekende dempingseigenschappen en soepele reactiekenmerken.

Hoewel M3-770X coaxiale systemen kunnen worden gebruikt met slechts 20 W per kanaal, raden we voor de beste audioprestaties versterkers aan die in staat zijn tussen 75-100 W continu vermogen per kanaal.

Verkocht als paar.

    Merk:
  • JL AudioWebwinkel: Badkamerradio
 
Prijs: € 399.95
 

©2024 Koopjes en deals op BadkamerCalculator.nl | Privacy statement