KBSOUND® STAR 5 BT + DAB + FM


Omschrijving:

Het geintegreerde KBSOUND audiosysteem dat een uitzonderlijke geluidskwaliteit levert stelt u in staat om te genieten van  Bluetooth Audio of FM!  Het systeem werkt op elk Bluetooth-apparaat. De KBSOUND kunt u bedienen via de  KBSOUND® STAR-app,  beschikbaar in de Apple App Store (iOS-apparaten) en Google Play (Android-apparaten). Compatibel voor iOS 10.0, ANDROID 4.4 en daaropvolgende gerelateerde versies. U kunt kiezen tussen de FM-, (DAB- indien u kiest voor de STAR DAB)  of Bluetooth Audio Streaming-opties met behulp van de STAR-app of de optionele afstandsbediening.

Het bereik van het Bluetooth-signaal is 10/12 meter.
Elke Master-eenheid heeft een UNIEK ID en een wachtwoord om interferentie tussen gebruikers in de buurt te voorkomen. Als u wilt, biedt de afstandsbediening met zijn stijlvolle en intuitieve navigatiemenu's ook volledige controle over het KBSOUND STAR-systeem alsof u de app gebruikt. De afstandsbediening is optioneel beschikbaar. Wilt u het systeem uitbreiden naar andere ruimtes ?  De master-module heeft een lijnuitgang (AUX) waar maximaal vier versterkers (met behulp van onze versterker ref. 13204) voor vier verschillende gebieden kunnen worden aangesloten. Aux en Master kunnen gezamenlijk of afzonderlijk worden ingeschakeld via het instellingenmenu op de app en - of de afstandsbediening.   Inhoud van de set

Elektronische module (master) met Bluetooth-ontvanger, FM, voeding en stereo-uitgang 5 + 5W (8Ω). Twee 5 (8Ω) luidsprekers. Een met een IR-ontvanger - zender ingebouwd in de luidsprekergrille. Witte kleur. Coaxiale RF-connector en antennekabel voor FM - DAB (76 cm). Luidspreker parallelle kabel (5 m). Onze 5-inch KBSOUND STAR-set is de perfecte oplossing voor kleine of middelgrote kamers of ruimtes.

    Merk:
  • EISSOUNDWebwinkel: Badkamerradio
 
Prijs: € 425.00
 

©2024 Koopjes en deals op BadkamerCalculator.nl | Privacy statement